БГEN

За нас - идеята, кухнята, екипът

CoKitchen e уютно споделено място за готвачи и любители на добрата храна, в което всеки, който обича да готви, може да го прави – с качествени продукти и напътствия в професионално оборудваната ни кухня.

Споделяме не само мястото, но и преживяванията – в CoKitchen тестваме рецепти, организираме си събития и се опитваме заедно да открием удоволствието от добре приготвената храна.


Кухнята

Къде да ни намерите?

На ул. Черковна 38, в просторното светло пространство със сферични прозорци.

Когато нямаме специални събития, сме там от 9 до 19 и всеки може да се отбие за вкусно хапване или чаша разкошно кафе.

Map


Екипът ни

 • Profile picture
  Янадвигател
 • Profile picture
  Добринchef
 • Profile picture
  Никидизайнер на щастие
 • Profile picture
  Добидомашно духче

Публикации за нас


Нашите приятели

 • Месарница Butcher

  Целта ни е да продаваме чисто и качествено месо, местно производство, с гаранция за хигиена. Искахме месарницата да изглежда различна от всички наоколо, и хората, които идват при нас да се чувстват специални. Сега, след като реализирахме идеята си и открихме магазина видяхме на колко прав път сме. Имаме огромното желание да развием работата си, като предоставяме на клиентите си възможно много алтернативи свързани с консумацията на телешко и агнешко месо. Приготвяме ги в лесен вид за консумация и правим всичко възможно да се готви с успех във Вашата кухня.


Нашите партньори

 • Blue Birds creative house

  Blue Birds е алтернативно виждане за важните моменти, храната, насладата и споделянето. Иван, Иван и Михаела вярват в природата, нейните ритми, изобилие и мъдрост, затова тя е главен вдъхновител в работата им.

 • 9 Academy

  9 Academy е бизнес академия, която среща предприемчиви хора с бизнеса. В рамките на 9 модула експерти и опитни специалисти от бизнес сектора предават своите знания, умения и опит на 50 участници, чрез интерактивни методи на преподаване и преживявания. Основната ни цел е подпомагане на личностното и професионалното развитие на хората чрез практически знания, умения и опит, както и зараждането на една бизнес общност.

 • NoBlink!

  Oсновна мисия на NoBlink! e да създава и разпространява видеа, късометражни и пълнометражни филми, променящи живота на хората в положителна посока.

 • SOintoFOOD

  SOintoFOOD е първото българско кулинарно списание в електронен формат. SOintoFOOD се списва от блогъри и е за всички, които споделят - вкусна храна, позитивни емоции и смели мечти.

 • Един въпрос

  „Един въпрос” е проект, който има за цел да помогне на все по-нарастващия брой хора в България, които са поели по нелекия път да създават свой бизнес (или други собствени инициативи), като им предостави достъп до успели българи, работещи и творящи в различни области. Чрез сайта, всеки може да си избере един или няколко от представените експерти и да им зададе въпрос, който го касае и би помогнал на развитието му по някакъв начин, както и да получи отговор напълно безплатно. Отговорът се публикува на сайта, за да бъде от полза и за останалите потребители.

 • Мастило

  Мастило е коуъркинг без глупости. Мастилото е средство – и с него можеш да съставиш книга, картина, поема, счетоводен отчет, татуировка или симфония. Офисът е също средство – както молива, компютъра и телефона – за хората да правят велики неща. Вярваме, че е по-забавно да ги правим заедно.