БГEN

За нас - идеята, кухнята, екипът

CoKitchen e уютно споделено място за готвачи и любители на добрата храна, в което всеки, който обича да готви, може да го прави – с качествени продукти и напътствия в професионално оборудваната ни кухня.

Споделяме не само мястото, но и преживяванията – в CoKitchen тестваме рецепти, организираме си събития и се опитваме заедно да открием удоволствието от добре приготвената храна.


Кухнята

Staticmap?center=%d0%94%d0%be%d0%b1%d1%80%d1%83%d0%b4%d0%b6%d0%b0+10,sofia&markers=%d0%94%d0%be%d0%b1%d1%80%d1%83%d0%b4%d0%b6%d0%b0+10,sofia&zoom=17&size=575x220&key=aizasyazenrq kb5oy5xjkxapaqyhifzx 6jqds


Екипът ни

  • Profile picture
    Янадвигател
  • Profile picture
    Даницъка по сайта
  • Profile picture
    Силвикани хората да хапнат
  • Profile picture
    ПламенGrumpy Cat
  • Profile picture
    Ивовсичко
  • Profile picture
    Катяchef
  • Profile picture
    ДанчоИмпровизатор

Публикации за нас


Нашите приятели

  • Месарница Butcher

    Целта ни е да продаваме чисто и качествено месо, местно производство, с гаранция за хигиена. Искахме месарницата да изглежда различна от всички наоколо, и хората, които идват при нас да се чувстват специални. Сега, след като реализирахме идеята си и открихме магазина видяхме на колко прав път сме. Имаме огромното желание да развием работата си, като предоставяме на клиентите си възможно много алтернативи свързани с консумацията на телешко и агнешко месо. Приготвяме ги в лесен вид за консумация и правим всичко възможно да се готви с успех във Вашата кухня.

  • ARMINABIO

    АRMINABIO вдъхновява хората към здравословен и бионачин на живот. Те са пионер и лидер в биобранша с ентусиазиран, усмихнат, социално-отговорен и екологично мислещ екип. Те създават и развиват биобизнеса в България. Производители на биомасла за ароматерапия, биофлорални води.

  • Братя Хлебари

    Мисията на Братя Хлебари е да възродят и развият изкуството на Хляба в една забравена негова форма.


Нашите партньори

  • Blue Birds creative house

    Blue Birds е алтернативно виждане за важните моменти, храната, насладата и споделянето. Иван, Иван и Михаела вярват в природата, нейните ритми, изобилие и мъдрост, затова тя е главен вдъхновител в работата им.

  • 9 Academy

    9 Academy е бизнес академия, която среща предприемчиви хора с бизнеса. В рамките на 9 модула експерти и опитни специалисти от бизнес сектора предават своите знания, умения и опит на 50 участници, чрез интерактивни методи на преподаване и преживявания. Основната ни цел е подпомагане на личностното и професионалното развитие на хората чрез практически знания, умения и опит, както и зараждането на една бизнес общност.

  • NoBlink!

    Oсновна мисия на NoBlink! e да създава и разпространява видеа, късометражни и пълнометражни филми, променящи живота на хората в положителна посока.

  • SOintoFOOD

    SOintoFOOD е първото българско кулинарно списание в електронен формат. SOintoFOOD се списва от блогъри и е за всички, които споделят - вкусна храна, позитивни емоции и смели мечти.

  • Един въпрос

    „Един въпрос” е проект, който има за цел да помогне на все по-нарастващия брой хора в България, които са поели по нелекия път да създават свой бизнес (или други собствени инициативи), като им предостави достъп до успели българи, работещи и творящи в различни области. Чрез сайта, всеки може да си избере един или няколко от представените експерти и да им зададе въпрос, който го касае и би помогнал на развитието му по някакъв начин, както и да получи отговор напълно безплатно. Отговорът се публикува на сайта, за да бъде от полза и за останалите потребители.

  • Мастило

    Мастило е коуъркинг без глупости. Мастилото е средство – и с него можеш да съставиш книга, картина, поема, счетоводен отчет, татуировка или симфония. Офисът е също средство – както молива, компютъра и телефона – за хората да правят велики неща. Вярваме, че е по-забавно да ги правим заедно.

  • Founded In Bulgaria

    Founded In Bulgaria ви представя успешни истории на стартиращи компании от България, под формата на кратки интервюта. В тях, основателите на компаниите споделят добри практики и грешки, които да избягвате при правенето на бизнес