БГEN

Що е то „флорална гастрономия“? с Rosey's mark

A5b39ebdcbb1b6a29b62411a0ca580701c84e6298b554a202c68468f338e

Рози в храната – тази идея формира Rosey’s mark. Цветя и български рози в кухнята, в менютата на изисканите ресторанти и уютните сладкарници, това според Ина и Роси от Rosey’s mark е романтично, но и напълно реалистично, вкусно и полезно.

Интересна презентация разказa за посвещаването на двете сестри, на разработването на серия хранителни продукти на базата на българската маслодайна роза през 2012-та година. Към момента предлагат три основни групи продукти: сладко, чай и шоколад.

Брой хора: 40

Специалитет:

  • черен шоколад с рози;
  • палачинки със сладко от рози и заквасена сметана;
  • студен чай от рози и Club Mate;
  • зелен чай с боровинка, рози и ванилова шушулка.

Още снимки от събитието


Искате да сготвим и за вашето парти?

Пишете ни!