Що е то „флорална гастрономия“? с Rosey's mark
Рози в храната – тази идея формира Rosey’s mark. Цветя и български рози в кухнята, в менютата на изисканите ресторанти и уютните сладкарници, това според Ина и Роси от Rosey’s mark е романтично, но и напълно реалистично, вкусно и полезно.
Интересна презентация разказa за посвещаването на двете сестри, на разработването на серия хранителни продукти на базата на българската маслодайна роза през 2012-та година. Към момента предлагат три основни групи продукти: сладко, чай и шоколад.
Брой хора: 40
Специалитет:
- черен шоколад с рози;
- палачинки със сладко от рози и заквасена сметана;
- студен чай от рози и Club Mate;
- зелен чай с боровинка, рози и ванилова шушулка.
Още снимки от събитието
Искате да сготвим и за вашето парти?
Пишете ни!